teisipäev, 28. oktoober 2014

Vana ja uus

VÄRSKET VÄRVILÕHNA LAOTAB VANA ARMAS MAJA......

Meie vana armas klass on saanud värske uue kuue. Kui meenutada veel eelmist veerandit ja teadlaste ööd, siis veeteadlastena olime kui puhastajad, kes värskust ja ilu loovad. Öökool, mis oli eelkõige kui lõbus õppimise viis, andis võimaluse ennast loovalt näidata, teadmisi hankida ja seda kõike äärmiselt huvitavalt. Kui küsisin lastelt, mis neile meeldis kõige rohkem, siis vastati, et planetaariumi-moodi telk, kus oli ülipõnev Kuu pealt planeet Maa elu jälgida. Vahvad olid ka vilistlaste katsed ja omavaheline padjasõda.

Kui huvitav oli teada saada, et kalad vee all teevad veel suuremat müra kui lapsed koolis! (Vähemalt tundus nii). Ja muidugi disko!!! APPIIIII!!!! Avastasime õpetajatega, et lapsed ei oska diskol tantsida! Kas oleme liiga vähe diskosid teinud või on mõni tähtis õppeaine koolikavast puudu? Diskol peaks ju tantsima, või mis? Aga võib-olla tuleks hoopis tuledemöllus tormelda, tõugelda, rüseleda ja joosta nii, kuis jalad võtavad? Mõtlemise koht.....või harjutamise koht? Olgu! Teeme siis järgmisel klassiõhtul ühe toreda diskoõpetuse, kus kõik lapsed saavad õpetada teistele mõne tantsu või liikumise, millega diskodel ellu võiks jääda.

Koolivaheaeg möödus ruttu ja lapsevanemad tulid rõõmsal meelel laste asemel kooli, kottide ja pinalite asemel olid käes rullid, pintslid ja värvipotid. Klassis tehti korda põrand, võõbati üle seinad ja töö tulemus on hämmastavalt kaunis! Uue veerandi esimesed näoilmed on siin.


Nagu reklaamis
ENNE 


NÜÜD

AITÄH, ARMSAD LAPSEVANEMAD, ET TEGITE MEILE TOREDA ÜLLATUSE JA MEIE ÕPPIMISE NING ÕPETAMISE ÄÄRMISELT MEELDIVAKS!
JA LOOMULIKULT TÄNUD KONGUTA VALLAVALITSUSELE JA KOOLILE ABI JA TOETUSE EEST!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar